COMPANIA

 

Compania BAC este prezentă deja de ani de zile ca producător de nutrienți, stimulatori, fortifianți de plante și substraturi pentru culturi bio sau de altă natură.

În unsprezece ani ne-am creat un renume în multitudinea de oferte de pe piață. BAC este prescurtarea de la Biological Activated Cocktail, ne concentrăm pe culturile bio.

Inițiatorul, Frits, este familiarizat cu toate domeniile agricole. A acumulat experiență în numeroșii ani în care a cultivat trandafiri, pe care astăzi o folosește în calitate de consultant în agricultură și horticultură în Olanda și în afara țării. În India și America de Sud, el este recunoscut pentru cunoștințele sale privind viața solului și microorganismele, o specializare care explică predilecția lui pentru culturile bio.

De-a lungul anilor am dezvoltat mai multe produse. O mare parte din ceea ce producem este destinat exportului. Profesioniștii noștri sunt specializați în ceea ce înseamnă agricultura și horticultura, nu în design. Din acest motiv, în anii trecuți nu ne-au interesat prea mult cutiile și recipientele în care erau ambalate produsele. În 2013 ambalajele, etichetele și culorile folosite ni s-au părut puțin învechite. Pentru a aduce ambalajul în ton cu calitatea produselor, în 2013 am decis să adaptăm culorile, forma recipientelor, cutiilor și ambalajelor.

Mai aveți întrebări? Contactați-ne.