Fortifianți biologici organici pentru plante


Mucegaiuri

Wortelstelsel plant vergroten door schimmels

Mucegaiurile BAC constau între altele din 4 feluri de mycorrhiza. Prin utilizarea acestor mucegaiuri în combinație cu stimulatoarele BAC, acestea se colonizează mai repede și continuu în jurul sistemului radicular al culturii dumneavoastră.

În limba greacă, Mycorrhiza înseamnă „rădăcină înotătoare". Este o comunitate de plante cu anumite mucegaiuri. Mucegaiurile Mycorrhiza sunt în natură o condiție de existență pentru toate plantele. Ele sunt adaptate perfect pentru a găsi în sol apă și minerale și de a le transmite mai departe plantelor. Prin fotosinteză, aceasta face legăturile necesare de compuși de carbon și formează astfel mucegaiul în vecinătatea ei. Ambii parteneri profită unul de pe urma celuilalt, acesta fiind de altfel și motivul pentru care mai mult de 99% din toate plantele există într-o astfel de simbioză.

Aceste mucegaiuri cresc în și în jurul rădăcinii plantelor. Din rădăcină aceste cresc în sol și constituie o rețea deasă de fire fine de mucegai. Astfel sistemul radicular crește, ducând la ameliorarea absorbției de apă și minerale precum fosforul, potasiul și oligoelementele. Mucegaiurile pot ajunge la porii solului, care sunt prea mici pentru rădăcinile plantelor, putând astfel să pună plantei la dispoziție elementele legate.

Disponibil în variantele de 50 g, 100 g și 200 g.
 


Vitality plus

Vitality plus - plantversterker

Plant vitality plus poate fi folosit în oricare ciclu al plantei.

Poate fi folosit preventiv împotriva stresului. Pulverizați bine partea superioară și cea inferioară a frunzelor. Dacă este necesar, repetați după 5 zile. Acest produs este biodegradabil, deci nu are niciun efect negativ asupra plantei și a mediului.

Disponibil în variantele de 250 ml (suficient pentru 5 litri substanță de pulverizare) și 500 ml (suficient pentru 10 litri substanță de pulverizare).
 


Pro-active organice

Plantversterker - vitality plus

BAC pro-active constă din diferiți aminoacizi de plante, vitamine și proteine.

Dacă utilizați pro-active, cultura dumneavoastră se va dezvolta mai vital în ceea ce privește formarea atât a rădăcinii (peri), frunzei (culoare verde), producția de flori, cât și echilibrul (simbioza) în mediul dumneavoastră (viața solului).

Disponibil în variantele de 120 ml și 500 ml.


Nutrient foliar organic Plantversterker - bladvoeding, snelle aanmaak van chlorofyl

Nutrientul foliar BAC asigură o legare rapidă a clorofilei (culoarea verde) în frunză. Microorganismele (bacterii de fotosinteză) care prezente pe și într-o frunză și sunt responsabile de legarea clorofilei sunt stimulate prin intermediul BAC nutrienți foliari.

Acest nutrient mai este folosit și ca fortifiant pentru plante. Cultura dumneavoastră devine mai rezistentă, iar frunza mai groasă. Făinarea, mucegaiul cenușiu și alte boli au șanse mai mici să atingă cultura dumneavoastră. Totodată BAC nutrient foliar conține ingrediente care fac cultura să nu fie deloc atractivă pentru dăunători precum acarienii și tizanopterele. Este mult mai ușor să țineți la distanță acești dăunători, din moment ce nu mai sunt interesați de cultură. Este mai bine să preveniți decât să vindecați.

Disponibil în variantele de 120 ml și 500 ml.


Silica Power

Plantversterker - Silica power

Booster de creștere pentru plante pentru întreg ciclul. Activează viața din sol și fortifică celulele plantelor.
Astfel planta devine mai rezistentă împotriva bolilor și altor dăunători.

Fortifiază planta
Protejează împotriva stresului
Pereți ai celulelor mai fermi
Florescență mai bună
Randament mai mare și de calitate ridicată
Creșterea conținutului de substanțe uscate

BiocloneGroei versterker van plant

Gel pentru butași 100% natural. Pentru un start optim al butașilor. Fortifiant pentru plante, pentru o înrădăcinare rapidă și o creștere abundentă.

   

   


X-Seed

Plantversterker - x-seedProdus 100% natural. Produs revoluționar pentru îmbunătățirea și grăbirea încolțirii semințelor!