Nutriție organică

Nutriție organică pentru creștere

Nutriția organică pentru creștere de la BAC a fost dezvoltată special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de creștere. Lucrăm cu substanțe de îngrășământ de foarte înaltă calitate, care sunt absorbite ușor.

Plantvoeding - groeivoeding plant

Prin utilizarea stimulatorului pentru rădăcini de la BAC sunt hrănite microorganismele, astfel încât acestea se prind repede, asigurând o disponibilitate directă a elementelor necesare din BAC nutriție pentru creștere pentru cultura dumneavoastră. În faza de creștere cultura dumneavoastră are nevoie de mai mult azot (N), fosfor (P), calciu (Ca) și magneziu (Mg). Prin nutriția de creștere echilibrată cultura dumneavoastră primește ceea ce are nevoie cu adevărat. Acest lucru se transpune într-o dezvoltare mai rapidă și mai bună în timpul fazei de creștere.

În faza de creștere acordăm o atenție deosebită stimulării creșterii rădăcinilor, prinderii lăstarilor și întregii părți inferioare a culturii dumneavoastră, astfel încât această să crească deasă și puternică. În combinație cu nutrientul de creștere de la BAC și stimulatorul pentru rădăcini de la BAC, cultura dumneavoastră va fi mai rezistentă împotriva diferitelor boli (pytium/fusarium), a insectelor dăunătoare (acarieni/tizanoptere) și a eventualelor slăbiciuni ale culturii față de climă.

Prin utilizarea stimulatorului pentru rădăcini și administrarea mucegaiurilor de la BAC sunt stimulate în mare măsură și aceste microorganisme folositoare. De aici rezultă un echilibru optim în viața din solul culturii dumneavoastră. Nutriția biologică de la BAC constă din ingrediente aprobate de către Soil Association. Prin gradul conținutul ridicat de oligoelemente și zaharuri această substanță de îngrășământ lucrează armonios cu bacteriile din pământ și mycorrhiza din BAC. Acest produs conține și Yucca, un agent de umectare natural, care contribuie la pătrunderea bună a îngrășământului în sol. Yucca mai contribuie și la o gospodărire stabilă a apei în pământul complet/cocos sau în ghivece.

Acest nutrient organic de creștere este foarte concentrat. Disponibil în variante de 500 ml, 1 litru și 5 litri.


Nutriția organică pentru înflorire

Bloeivoeding voor plant

Nutriția organică pentru înflorire de la BAC a fost dezvoltat special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de înflorire. Lucrăm cu substanțe de îngrășământ de foarte înaltă calitate și care sunt absorbite ușor.

Prin utilizarea stimulatorului pentru înflorire de la BAC sunt hrănite microorganismele folositoare, astfel încât acestea se înmulțesc repede, asigurând o disponibilitate directă a elementelor necesare din BAC nutriție pentru înflorire pentru cultura dumneavoastră. În plus, aceste microorganisme folositoare ajută la formarea a mai mult oxigen în apa pentru irigare și legarea acestuia.

Prin nutriția de înflorire echilibrată cultura dumneavoastră primește ceea ce are nevoie cu adevărat. Acest lucru se transpune într-o dezvoltare mai rapidă și mai bună în timpul fazei de înflorire. Cu precădere aranjamentul floral și formarea finală a florilor vor fi foarte bogate. În combinație cu nutrientul de înflorire de la BAC și stimulatorul pentru înflorire de la BAC, cultura dumneavoastră va fi mai rezistentă împotriva diferitelor boli (pytium/fusarium), insectelor dăunătoare (acarieni/tizanoptere) și la eventuale slăbiciuni ale culturii față de climă.

Prin utilizarea stimulatorului pentru înflorire și administrarea mucegaiurilor de la BAC sunt stimulate în mare măsură și microorganismele folositoare. De aici rezultă un echilibru optim în viața din solul culturii dumneavoastră. Nutriția biologică de la BAC constă din ingrediente aprobate de către Soil Association. Prin gradul conținutul ridicat de oligoelemente și zaharuri această substanță de îngrășământ lucrează armonios cu bacteriile din pământ și mycorrhiza din BAC. Acest produs conține Yucca, un agent de umectare natural, care contribuie la pătrunderea bună a îngrășământului în sol. Yucca mai contribuie și la o gospodărire stabilă a apei în pământul complet/cocos sau în ghivece. Rezultatul final al tuturor acestor lucruri îl reprezintă un gust și un miros mai bun și o calitate mai ridicată a produsului final.

Acest nutrient organic de înflorire este foarte concentrat. Disponibil în variante de 500 ml, 1 litru și 5 litri.


PK booster organic

Voedingsproduct - PK boosterBAC PK booster a dus deja la rezultatele cele mai bune în agricultura și horticultura englezească. Acest PK booster organic asigură formarea abundentă de zahăr în florile dumneavoastră. Astfel calitatea va fi ameliorată cu mult.

În plus, gustul și mirosul vor fi influențate în mod pozitiv. Având în vedere că BAC PK booster este adaptat la cultura dumneavoastră, acesta nu va strica echilibrul. BAC PK booster constă din ingrediente aprobate de către Soil Association. Prin gradul conținutul ridicat de oligoelemente și zaharuri această substanță de îngrășământ lucrează armonios cu bacteriile din pământ și mycorrhiza din BAC.

Acest produs conține Yucca, un agent de umectare natural, care contribuie la pătrunderea bună a îngrășământului în sol. Yucca mai contribuie și la o gospodărire stabilă a apei în pământul complet/cocos sau în ghivece. Scopul: un randament maxim atât în ceea ce privește gustul, cât și mirosul și calitatea.

Acest nutrient organic PK booster este foarte concentrat! Disponibil în variante de 250 ml, 200 ml, 1 litru și 5 litri.