• Header-kenniscentrum-1.jpg

Întrebări frecvente

Ne puteți contacta cu orice întrebări legate de nutrienții noștri organici, stimulatori organici pentru plante, fortifianții organici de plante, îngrășămintele organice, airsock și schemele de cultivare.

Pentru acest lucru puteți desigur lua legătura cu noi, dar suntem bucuroși să vă ajutăm și atunci când nu putem fi contactați direct prin telefon sau e-mail. Prin urmare, am enumerat răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe această pagină.

Care este metoda cea mai simplă de cultivare pentru începători?
Cea mai simplă metodă de cultivare pentru cultivatori fără experiență este linia noastră de produse organice. Aceasta nu necesită măsurarea nivelului EC și a pH-ului.

Ce este un substrat?
Substratul este o bază (artificială) pentru cultivarea plantelor, în care cresc rădăcinile plantelor.

De ce trebuie să folosesc o altă substanță nutritivă pentru perioada de creștere decât pentru perioada de înflorire a plantei?
a. În diferitele faze de dezvoltare, planta are nevoie de elementele de nutriție în proporții diferite.
b. Plantele care încep să înflorească fac mediul din jurul rădăcinii mai acid. Acest lucru înseamnă că în zona rădăcinii devin mai importante alte elemente.

Când trebuie să încep administrarea de substanțe nutritive pentru înflorirea plantei?
În momentul în care vedeți primele semen de florescență, trebuie să începeți să administrați substanțele nutritive.

Care este cea mai mare diferență dintre substanțele nutritive minerale și cele biologice, organice?
Cea mai mare diferență constă în felul în care sunt create. Substanțele nutritive biologice (organice) se eliberează lent. În schimb, îngrășămintele minerale sunt disponibile imediat.

Aș dori să încerc linia de nutriție organică, îmi puteți trimite mostre?
Este posibil să primiți mostre. Special pentru acest lucru BAC a scos pe piață un kit pentru începători. Solicitați mostre de la unul dintre distribuitorii noștri. Găsiți distribuitorii noștri pe următoarea pagină.

Când începe faza de creștere în cazul cultivării din semințe?
Sămânța poate încolți în 5-10 zile. Este important să se fi format o rădăcină bună, iar frunza să fie sănătoasă. Din acel moment începe faza de creștere a plantei.

Ce înseamnă A & B?
A & B împreună sunt toate elementele nutritive de care are nevoie o plantă. Acestea sunt clasificate în A și B pentru a putea face soluțiile cât mai concentrate posibil. Trebuie să administrați nutrienții de categoria A și B întotdeauna în măsuri egale.

De ce nu primesc A & B într-un singur ambalaj?
A & B în același ambalaj necesită mult mai mult volum pentru a dizolva substanțele nutritive. Nu amestecați niciodată concentratele A & B în formă pură unele cu altele, deoarece se formează substanțe insolubile.

Care este importanța valorii pH-ului?
Gradul de aciditate (pH) influențează disponibilitatea diferitelor elemente nutritive pentru plante. De aceea, aveți grijă ca pH-ul să se afle întotdeauna în limitele corecte. Consultați exemplul de pH de pe site-ul nostru.

Ce este EC?
Valoarea EC indică numărul total de săruri dizolvate în apă. Acestea sunt toate sărurile din apă, plus sărurile din substanțele nutritive adăugate.

De ce trebuie să folosesc calciu dacă doresc să refolosesc pământul?
Solurile cu un pH scăzut se pot neutraliza folosind calciu și magneziu. În special la sfârșitul recoltei se întâlnesc adesea valori scăzute ale pH-ului. Îmbunătățirea pH-ului din sol duce la accelerarea creșterii plantei, aceasta putând iar să asimileze în mod corespunzător toate elementele.

Văd că flacoanele și cutiile pe care le oferiți au capace de culori diferite. Ce înseamnă acest lucru?
Am dezvoltat cel mai bun îngrășământ posibil pentru diferitele substraturi. Pentru substraturile hidroponice (vată minerală), capacele sunt roșii. Pentru substraturile cu cocos, capacele sunt albastre, iar pentru substraturile de pământ avem un nutrient cu o sigură componentă, cu capace verzi.

Stimulatoarele nu au capace de culori diferite?
Într-adevăr, nu au. Stimulatoarele noastre pentru înrădăcinare/înflorire se pot utiliza la fiecare mediu.

Sunt comerciant cu amănuntul și doresc să vând produsele dumneavoastră.
Contactați-ne telefonic sau trimiteți-ne un mesaj prin intermediul site-ului.

De unde pot cumpăra produsele de la BAC?
Consultați secțiunea Distribuitori pe site-ul nostru. Magazinul dumneavoastră nu este înregistrat? Atunci trimiteți-ne un mesaj și vom lua legătura direct cu magazinul dumneavoastră.

Care este orarul BAC?
Contactați-ne telefonic sau trimiteți-ne un mesaj prin intermediul site-ului.

Are BAC și un magazin online?
Da, BAC are și un magazin online. Îl puteți accesa prin intermediul următorului link: www.bac-shop.com

Scroll to top