• Header-Plantstimulatoren-6.jpg

Final Solution

BAC final solution asigură o fermentație rapidă a tuturor substanțelor reziduale în jurul rădăcinii/perilor rădăcinilor. Prin stimularea anumitor grupe de microorganisme, acestea vor produce enzime.

Aceste enzime duc la legarea substanțelor reziduale precum clorul (Cl) și sodiul (Na), care există în apa de la robinet. Aceste substanțe reziduale (nocive) nu mai au astfel influență asupra EC la rădăcină. Cultura dumneavoastră are toate posibilitățile de a acumula elementele folositoare din BAC PK booster. Acest produs este foarte potrivit și pentru ameliorarea substratului dumneavoastră. Păstrați-l mereu într-un loc răcoros și nu mai utilizați alte enzime când folosiți aceste produse organice!

Disponibil în variante de 60 ml (suficient pentru 600 litri), 120 ml (suficient pentru 1200 litri), 300 ml (suficient pentru 3000 litri) și 1 litru (suficient pentru 10.000 litri).

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Biologische final solution

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Gel pentru butași 100% natural. Pentru un start optim al butașilor. Fortifiant pentru plante, pentru o înrădăcinare rapidă și o creștere abundentă.

Vizualizare produs
Stimulator pentru înflorire

Stimulator pentru înflorire

Stimulatorul de înflorire stimulează înmulțirea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, astfel încât acumularea și transportul substanțelor nutritive (K) în plante să aibă loc mai repede.

Vizualizare produs
X-Seed

X-Seed

Produs 100% natural. Produs revoluționar pentru îmbunătățirea și grăbirea încolțirii semințelor!

Vizualizare produs
Stimulatori pentru rădăcină

Stimulatori pentru rădăcină

Stimulează creșterea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, în favoarea acumulării nutrienților prin rădăcini.

Vizualizare produs
Scroll to top