• Header-downloads-1.jpg

Scheme de cultivare

Dacă aveți de gând să cultivați plante, este important să vă creați o schemă de cultivare bună. Datorită experienței noastre îndelungate vă putem ajuta la crearea unei scheme adecvate de cultivare.

Ce este o schemă de cultivare?

O schemă de cultivare este un tabel care arată exact când și de cât de mulți nutrienți are nevoie planta dumneavoastră. Puteți vedea, de asemenea, ce fel de nutrienți sunt necesari pentru planta dumneavoastră.

Care este avantajul unei scheme de cultivare?

Avantajul unei scheme de cultivare este că știți exact ce să faceți în orice stadiu al procesului de creștere și înflorire al plantelor dumneavoastră. Acest lucru previne eșuarea recoltei.

Schemă de cultivare personalizată

Aveți de gând să cultivați plante și doriți să primiți o schemă de cultivare? Dacă ne spuneți despre ce plante este vorba și în ce condiții doriți să le cultivați, vă creăm o schemă de cultivare. În plus față de crearea unei scheme de cultivare vă putem recomanda, de asemenea, nutrienții cei mai potriviți. Avem o gamă largă de produse pentru stimularea creșterii și înfloririi, pentru asigurarea unei nutriții suplimentare și pentru fortifierea plantelor, precum și o varietate de substraturi pentru o bază bună. Prin introducerea de suplimente alimentare în schema de cultivare, aceasta este mai completă și are astfel un impact și mai mare asupra rezultatului final.

Descărcați toate scheme de cultivare

Consiliere personală?

Doriți consiliere personală cu privire la utilizarea schemei dumneavoastră de cultivare? Adresați întrebarea dumneavoastră prin intermediul formularului nostru de consiliere. Vă vom informa cât mai curând posibil.

Solicitați consiliere

Scroll to top