Despre noi

BAC produce nutrienți, stimulatori și fortifianți pentru plante, destinați culturilor organice și tradiționale. Datorită cunoștințelor noastre vaste privind cultivarea și gamei noastre largi, ne-am dezvoltat începând din anul 2000, devenind cunoscuți în întreaga lume în sectorul cultivării.

Biological Activated Cocktail

BAC înseamnă „Biological Activated Cocktail” (cocktail biologic activat). Cu toate că ne concentrăm pe culturile organice, le stăm alături și cultivatorilor care aplică metode tradiționale. Inițiatorul, Frits Visser, cunoaște bine toate piețele agrare. Acesta a acumulat ani la rând cunoștințe în domeniul cultivării trandafirilor și își folosește și acum know-how-ul în calitate de consultant agricol și horticol. Atât în Olanda, cât și în străinătate. Acesta este destul de cunoscut în India și în America de Sud datorită cunoștințelor sale vaste în domeniul organismelor din sol, o specializare care explică preferința sa pentru cultivarea organică.

De la vânzarea de produse separate până la furnizarea de proiecte la cheie

BAC se adresează fiecărui cultivator. Indiferent dacă achiziționați un singur produs sau ne cereți un proiect la cheie, vă ajutăm cu plăcere. Pentru cultivatorii mai mari putem dezvolta sau adapta rețete după preferințe. Asigurăm împreună un sol cât mai fertil, o cultură sănătoasă și produse finite de înaltă calitate. În felul acesta creăm o bază solidă pentru o relație frumoasă pe termen lung.

Produsele noastre

În ultimii ani am dezvoltat mai multe produse pe care le furnizăm atât sub marca noastră, cât și sub marcă privată:

Produsele noastre organice sunt destinate în principal ameliorării solului. Un sol sănătos care este hrănit cu elemente naturale creează un fond divers de organisme, sporește rezistența plantelor la boli și asigură produse finite mai bune și mai gustoase. Pentru unele întreprinderi agricole, utilizarea produselor organice nu este o soluție viabilă. În acest caz, vă recomandăm produsele noastre minerale. Stimulatorii pentru plante contribuie la caracterul hrănitor al solului în care trăiesc microorganismele. Acestea descompun îngrășămintele bio sau organice în elemente separate, pe care plantele le pot asimila mai ușor. Se asigură astfel o creștere optimă.

Pe lângă dezvoltarea și vânzarea de produse de nutriție pentru culturi, suntem specializați și în purificarea apei. Desfășurăm adesea astfel de proiecte în țări în care apa este mai puțin curată. Datorită apei mai curate, plantele cresc mai robust, iar riscul de îmbolnăvire scade. De asemenea, în diverse țări optimizăm procesele de formare a compostului și de fermentare.

Certificări

În ultimii ani am asigurat certificări prestigioase pentru aproape toate produsele noastre organice. Astfel, multe dintre ele au obținut certificarea „Vegan”. Ne mândrim foarte tare cu acest lucru. Pe această pagină găsiți toate certificările produselor noastre.

Centrul de expertiză și consiliere personală

Nu păstrăm doar pentru noi cunoștințele și know-how-ul privind cultivarea. Vi le împărtășim cu plăcere prin intermediul centrului nostru de expertiză. Aici răspundem la întrebări frecvente și publicăm cu regularitate postări de blog informative.

De asemenea, ne puteți contacta pentru consiliere personală. De la întrebări simple privind dozarea până la cazuri complexe: încercăm să oferim consiliere cât mai bună pentru toată lumea.

Contactați-ne

Scroll to top