• Header-producten-1.jpg
Pagina principala > Produse Minerale
Nutriție a solului

Nutriție a solului

O singură componentă foarte concentrată și completă de nutrient pentru pământ pentru perioada creșterii sau a florescenței.

Vizualizare produs
Nutriție cocos

Nutriție cocos

Nutriție foarte concentrată și completă A&B cocos, pentru perioada creșterii sau a florescenței.

Vizualizare produs
F1 extreme Booster

F1 extreme Booster

BAC F1 Extreme Booster este un accelerator foarte concentrat și conține oligoelemente de cea mai înaltă calitate și diverse melase de zahăr.

Vizualizare produs
Nutriție hidro

Nutriție hidro

Nutriție foarte concentrată și completă A&B cocos, pentru perioada creșterii sau a florescenței.

Vizualizare produs
Aditivi

Aditivi

Está à procura de produtos que estimulem o crescimento das suas plantas em cada fase?

Vizualizați produsele

Nutrienți minerali

Căutați nutriție care stimulează plantele în faza de creștere și de înflorire? La BAC Online puteți găsi cele mai complete tipuri de nutrienți minerali.

Nutrienții constau din azot, fosfor și potasiu. Aceste elemente contribuie la creșterea, înflorirea și stabilitatea plantei. De asemenea, elementele precum calciul și magneziul se adaugă la nutrienții plantelor. Elementul calciu este responsabil pentru neutralizarea acidității, astfel încât solul să nu devină prea acid. Elementul magneziu contribuie la o culoare frumoasă verde a frunzelor, astfel încât planta să arate frumos.

BAC Online oferă diferite tipuri de nutrienți minerali pentru plante:

Ce sunt îngrășămintele minerale?

Plantele, la fel ca oamenii și animalele, au nevoie de nutrienți pentru a crește și pentru a se dezvolta. Cantitatea și raportul corect al așa-numitelor NPK-uri sunt de o importanță deosebită. NPK reprezintă raportul dintre azot (N), fosfat (P) și potasiu (K) dintr-un îngrășământ. Acestea sunt elemente de care planta are întotdeauna nevoie ca bază stabilă.

Îngrășămintele minerale, cunoscute mai bine ca îngrășăminte sau îngrășăminte anorganice, nu sunt compuse în totalitate din materii prime naturale. Îngrășămintele sunt produse printr-un proces industrial (chimic). Cu toate acestea, toate elementele care apar în îngrășământ sunt elemente care se regăsesc și în natură.

Principalul avantaj al îngrășămintelor este că BAC a compus o serie de rețete adaptate strict nevoilor plantei. În funcție de mediul de cultivare, se poate efectua fertilizarea în scopuri foarte precise. Toate elementele necesare sunt prezente, iar planta nu trebuie să „aleagă” ceea ce are nevoie. Nutrienții din îngrășămintele minerale funcționează aproape întotdeauna mai repede decât cei din îngrășământul organic.

Un dezavantaj al îngrășămintelor minerale este că nu contribuie la sănătatea organismelor din sol, deoarece se compun din diverse săruri. Prin urmare, se recomandă cu fermitate utilizarea stimulatoarelor BAC.

Dacă îngrășământul este aplicat incorect, sărurile se pot acumula în jurul rădăcinilor plantei și pot apărea leziuni ale rădăcinii.

Centrul de expertiză

Personalul BAC deține cunoștințe vaste privind cultivarea culturilor. Ne bucurăm să împărtășim cunoștințele noastre cu dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre produsele noastre sau dacă doriți să fiți consiliat cu privire la utilizarea produselor noastre, nu ezitați să ne contactați.

Centrul de expertiză

Scroll to top