• Header-Plantversterkers-5.jpg

Funky Fungi

Mucegaiurile BAC constau între altele din 4 feluri de mycorrhiza. Prin utilizarea acestor mucegaiuri în combinație cu stimulatoarele BAC, acestea se colonizează mai repede și continuu în jurul sistemului radicular al culturii dumneavoastră.

În limba greacă, Mycorrhiza înseamnă „rădăcină înotătoare". Este o comunitate de plante cu anumite mucegaiuri. Mucegaiurile Mycorrhiza sunt în natură o condiție de existență pentru toate plantele. Ele sunt adaptate perfect pentru a găsi în sol apă și minerale și de a le transmite mai departe plantelor. Prin fotosinteză, aceasta face legăturile necesare de compuși de carbon și formează astfel mucegaiul în vecinătatea ei. Ambii parteneri profită unul de pe urma celuilalt, acesta fiind de altfel și motivul pentru care mai mult de 99% din toate plantele există într-o astfel de simbioză.

Aceste mucegaiuri cresc în și în jurul rădăcinii plantelor. Din rădăcină aceste cresc în sol și constituie o rețea deasă de fire fine de mucegai. Astfel sistemul radicular crește, ducând la ameliorarea absorbției de apă și minerale precum fosforul, potasiul și oligoelementele. Mucegaiurile pot ajunge la porii solului, care sunt prea mici pentru rădăcinile plantelor, putând astfel să pună plantei la dispoziție elementele legate.

Disponibil în variantele de 50 g, 100 g și 200 g.

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Schimmels

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Gel pentru butași 100% natural. Pentru un start optim al butașilor. Fortifiant pentru plante, pentru o înrădăcinare rapidă și o creștere abundentă.

Vizualizare produs
Nutrient foliar

Nutrient foliar

Nutrientul foliar BAC asigură o legare rapidă a clorofilei (culoarea verde) în frunză.

Vizualizare produs
X-Seed

X-Seed

Produs 100% natural. Produs revoluționar pentru îmbunătățirea și grăbirea încolțirii semințelor!

Vizualizare produs
Pro Active

Pro Active

BAC Pro Active constă din diferiți aminoacizi de plante, vitamine și proteine.

Vizualizare produs
Scroll to top