• Header-Biologisch-producten-3.jpg
Pagina principala > Produse Organice > Nutrienți Pentru Înflorire

Nutrienți pentru înflorire

Nutriția organică pentru înflorire de la BAC a fost dezvoltat special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de înflorire. Lucrăm cu substanțe de îngrășământ de foarte înaltă calitate și care sunt absorbite ușor.

Prin utilizarea stimulatorului pentru înflorire de la BAC sunt hrănite microorganismele folositoare, astfel încât acestea se înmulțesc repede, asigurând o disponibilitate directă a elementelor necesare din BAC nutriție pentru înflorire pentru cultura dumneavoastră. În plus, aceste microorganisme folositoare ajută la formarea a mai mult oxigen în apa pentru irigare și legarea acestuia.

Prin nutriția de înflorire echilibrată cultura dumneavoastră primește ceea ce are nevoie cu adevărat. Acest lucru se transpune într-o dezvoltare mai rapidă și mai bună în timpul fazei de înflorire. Cu precădere aranjamentul floral și formarea finală a florilor vor fi foarte bogate. În combinație cu nutrientul de înflorire de la BAC și stimulatorul pentru înflorire de la BAC, cultura dumneavoastră va fi mai rezistentă împotriva diferitelor boli (pytium/fusarium), insectelor dăunătoare (acarieni/tizanoptere) și la eventuale slăbiciuni ale culturii față de climă.

Prin utilizarea stimulatorului pentru înflorire și administrarea mucegaiurilor de la BAC sunt stimulate în mare măsură și microorganismele folositoare. De aici rezultă un echilibru optim în viața din solul culturii dumneavoastră. Nutriția biologică de la BAC constă din ingrediente aprobate de către Soil Association. Prin gradul conținutul ridicat de oligoelemente și zaharuri această substanță de îngrășământ lucrează armonios cu bacteriile din pământ și mycorrhiza din BAC. Acest produs conține Yucca, un agent de umectare natural, care contribuie la pătrunderea bună a îngrășământului în sol. Yucca mai contribuie și la o gospodărire stabilă a apei în pământul complet/cocos sau în ghivece. Rezultatul final al tuturor acestor lucruri îl reprezintă un gust și un miros mai bun și o calitate mai ridicată a produsului final.

Acest nutrient organic de înflorire este foarte concentrat. Disponibil în variante de 500 ml, 1 litru și 5 litri.

Belgium Exemption EM620.K

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Biologische bloeivoeding

  BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Alte produse

Alte produse

Îngrășământul organic este construit din materii prime naturale (de origine vegetală sau animală).

Vizualizați produsele
Nutrienți pentru creștere

Nutrienți pentru creștere

Nutriția organică pentru creștere de la BAC a fost dezvoltată special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de creștere.

Vizualizare produs
PK Booster

PK Booster

BAC PK booster a dus deja la rezultatele cele mai bune în agricultura și horticultura englezească.

Vizualizare produs
Fortifianți de plante

Fortifianți de plante

Căutați fortifianți organici de plante? Atunci vă putem ajuta. Avem o gamă diversificată de fortifianți de plante.

Vizualizați produsele
Scroll to top