• Header-Biologisch-producten-3.jpg
Pagina principala > Produse Organice > Nutrienți Pentru Creștere

Nutrienți pentru creștere

Nutriția organică pentru creștere de la BAC a fost dezvoltată special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de creștere. Lucrăm cu substanțe de îngrășământ de foarte înaltă calitate, care sunt absorbite ușor.

Prin utilizarea stimulatorului pentru rădăcini de la BAC sunt hrănite microorganismele, astfel încât acestea se prind repede, asigurând o disponibilitate directă a elementelor necesare din BAC nutriție pentru creștere pentru cultura dumneavoastră. În faza de creștere cultura dumneavoastră are nevoie de mai mult azot (N), fosfor (P), calciu (Ca) și magneziu (Mg). Prin nutriția de creștere echilibrată cultura dumneavoastră primește ceea ce are nevoie cu adevărat. Acest lucru se transpune într-o dezvoltare mai rapidă și mai bună în timpul fazei de creștere.

În faza de creștere acordăm o atenție deosebită stimulării creșterii rădăcinilor, prinderii lăstarilor și întregii părți inferioare a culturii dumneavoastră, astfel încât această să crească deasă și puternică. În combinație cu nutrientul de creștere de la BAC și stimulatorul pentru rădăcini de la BAC, cultura dumneavoastră va fi mai rezistentă împotriva diferitelor boli (pytium/fusarium), a insectelor dăunătoare (acarieni/tizanoptere) și a eventualelor slăbiciuni ale culturii față de climă.

Prin utilizarea stimulatorului pentru rădăcini și administrarea mucegaiurilor de la BAC sunt stimulate în mare măsură și aceste microorganisme folositoare. De aici rezultă un echilibru optim în viața din solul culturii dumneavoastră. Nutriția biologică de la BAC constă din ingrediente aprobate de către Soil Association. Prin gradul conținutul ridicat de oligoelemente și zaharuri această substanță de îngrășământ lucrează armonios cu bacteriile din pământ și mycorrhiza din BAC. Acest produs conține și Yucca, un agent de umectare natural, care contribuie la pătrunderea bună a îngrășământului în sol. Yucca mai contribuie și la o gospodărire stabilă a apei în pământul complet/cocos sau în ghivece.

Acest nutrient organic de creștere este foarte concentrat. Disponibil în variante de 500 ml, 1 litru și 5 litri.

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Biologische groeivoeding

BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Nutrienți pentru înflorire

Nutrienți pentru înflorire

Nutriția organică pentru înflorire de la BAC a fost dezvoltat special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de înflorire.

Vizualizare produs
Alte produse

Alte produse

Îngrășământul organic este construit din materii prime naturale (de origine vegetală sau animală).

Vizualizați produsele
PK Booster

PK Booster

BAC PK booster a dus deja la rezultatele cele mai bune în agricultura și horticultura englezească.

Vizualizare produs
Fortifianți de plante

Fortifianți de plante

Căutați fortifianți organici de plante? Atunci vă putem ajuta. Avem o gamă diversificată de fortifianți de plante.

Vizualizați produsele
Scroll to top