• Header-Biologisch-producten-3.jpg

PK Booster

BAC PK booster a dus deja la rezultatele cele mai bune în agricultura și horticultura englezească. Acest PK booster organic asigură formarea abundentă de zahăr în florile dumneavoastră. Astfel calitatea va fi ameliorată cu mult.

În plus, gustul și mirosul vor fi influențate în mod pozitiv. Având în vedere că BAC PK booster este adaptat la cultura dumneavoastră, acesta nu va strica echilibrul. BAC PK booster constă din ingrediente aprobate de către Soil Association. Prin gradul conținutul ridicat de oligoelemente și zaharuri această substanță de îngrășământ lucrează armonios cu bacteriile din pământ și mycorrhiza din BAC.

Acest produs conține Yucca, un agent de umectare natural, care contribuie la pătrunderea bună a îngrășământului în sol. Yucca mai contribuie și la o gospodărire stabilă a apei în pământul complet/cocos sau în ghivece. Scopul: un randament maxim atât în ceea ce privește gustul, cât și mirosul și calitatea.

Acest nutrient organic PK booster este foarte concentrat! Disponibil în variante de 250 ml, 200 ml, 1 litru și 5 litri.

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Biologische PK booster

BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Nutrienți pentru înflorire

Nutrienți pentru înflorire

Nutriția organică pentru înflorire de la BAC a fost dezvoltat special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de înflorire.

Vizualizare produs
Nutrienți pentru creștere

Nutrienți pentru creștere

Nutriția organică pentru creștere de la BAC a fost dezvoltată special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de creștere.

Vizualizare produs
Alte produse

Alte produse

Îngrășământul organic este construit din materii prime naturale (de origine vegetală sau animală).

Vizualizați produsele
Fortifianți de plante

Fortifianți de plante

Căutați fortifianți organici de plante? Atunci vă putem ajuta. Avem o gamă diversificată de fortifianți de plante.

Vizualizați produsele
Scroll to top