• Header-Plantstimulatoren-6.jpg
Pagina principala > Stimulatori Pentru Plante > Stimulator Pentru Înflorire

Stimulator organic pentru înflorire

Stimulatorul de înflorire stimulează înmulțirea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, astfel încât acumularea și transportul substanțelor nutritive (K) în plante să aibă loc mai repede. Acest lucru înseamnă că o cultură mică va înflori mai repede.

În plus, aceste microorganisme permit crearea de oxigen și legarea acestuia în nutrient. Și solul este mai bine protejat împotriva diverselor boli de sol prin înmulțirea acestor microorganisme folositoare. Stimulatorul pentru înflorire BAC are un efect de curățare asupra picurătorilor dumneavoastră. Astfel, nu se mai înfundă duzele și furtunurile. Totodată, acest stimulator de înflorire are și un efect de creștere a pH-ului la rădăcină.

Păstrați mereu într-un loc răcoros și nu mai utilizați alte enzime când folosiți aceste produse organice, acestea sunt create de către microorganisme! Acest stimulator de înflorire este foarte concentrat.

Disponibil în variante de 60 ml (suficient pentru 600 litri), 120 ml (suficient pentru 1200 litri), 300 ml (suficient pentru 3000 litri) și 1 litru (suficient pentru 10.000 litri).

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Biologische bloeistimulator

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Gel pentru butași 100% natural. Pentru un start optim al butașilor. Fortifiant pentru plante, pentru o înrădăcinare rapidă și o creștere abundentă.

Vizualizare produs
X-Seed

X-Seed

Produs 100% natural. Produs revoluționar pentru îmbunătățirea și grăbirea încolțirii semințelor!

Vizualizare produs
Final Solution

Final Solution

BAC Final Solution asigură o fermentație rapidă a tuturor substanțelor reziduale în jurul rădăcinii/perilor rădăcinilor.

Vizualizare produs
Stimulatori pentru rădăcină

Stimulatori pentru rădăcină

Stimulează creșterea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, în favoarea acumulării nutrienților prin rădăcini.

Vizualizare produs
Scroll to top