• Header-Plantstimulatoren-6.jpg
Pagina principala > Stimulatori Pentru Plante > Stimulatori Pentru Rădăcină

Stimulatori organici pentru rădăcină

Stimulează creșterea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, în favoarea acumulării nutrienților prin rădăcini. În plus, aceste microorganisme permit crearea de oxigen și legarea acestuia în nutrient.

Mediul rădăcinii este mai bine protejat de acest stimulator pentru rădăcină împotriva diverselor boli de sol. Stimulatorul pentru rădăcini BAC are un efect de curățare asupra picurătorilor dumneavoastră (deci nu mai sunt duze sau picurători astupate) și în plus scade și pH la rădăcină. Păstrați mereu într-un loc răcoros și nu mai utilizați alte enzime când folosiți aceste produse organice!

Acest stimulator pentru rădăcină este foarte concentrat! Disponibil în variante de 60 ml (suficient pentru 600 litri), 120 ml (suficient pentru 1200 litri), 300 ml (suficient pentru 3000 litri) și 1 litru (suficient pentru 10.000 litri).

Comandați în magazinul nostruCăutați un distribuitor

Biologische wortelstimulator

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Gel pentru butași 100% natural. Pentru un start optim al butașilor. Fortifiant pentru plante, pentru o înrădăcinare rapidă și o creștere abundentă.

Vizualizare produs
Stimulator pentru înflorire

Stimulator pentru înflorire

Stimulatorul de înflorire stimulează înmulțirea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, astfel încât acumularea și transportul substanțelor nutritive (K) în plante să aibă loc mai repede.

Vizualizare produs
Final Solution

Final Solution

BAC Final Solution asigură o fermentație rapidă a tuturor substanțelor reziduale în jurul rădăcinii/perilor rădăcinilor.

Vizualizare produs
X-Seed

X-Seed

Produs 100% natural. Produs revoluționar pentru îmbunătățirea și grăbirea încolțirii semințelor!

Vizualizare produs
Scroll to top