• Header-producten-1.jpg
Pagina principala > Produse Organice
Nutrienți pentru înflorire

Nutrienți pentru înflorire

Nutriția organică pentru înflorire de la BAC a fost dezvoltat special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de înflorire.

Vizualizare produs
Nutrienți pentru creștere

Nutrienți pentru creștere

Nutriția organică pentru creștere de la BAC a fost dezvoltată special pentru a îndeplini toate nevoile culturii dumneavoastră în timpul ciclului de creștere.

Vizualizare produs
PK Booster

PK Booster

BAC PK booster a dus deja la rezultatele cele mai bune în agricultura și horticultura englezească.

Vizualizare produs
Fortifianți de plante

Fortifianți de plante

Căutați fortifianți organici de plante? Atunci vă putem ajuta. Avem o gamă diversificată de fortifianți de plante.

Vizualizați produsele
Lava aarde.jpg

Alte produse

Îngrășământul organic este construit din materii prime naturale (de origine vegetală sau animală).

Vizualizați produsele

 

Produse organice

Doriți să cultivați plante bio și sunteți în căutarea unor nutrienți organici care vă permit să obțineți o recoltă bună? În plus, vă recomandăm produsele organice de la BAC.

BAC a dezvoltat o gamă de produse care îndeplinesc cerințele pentru culturile bio.

Produse de nutriție organică de la BAC:

Ce sunt îngrășămintele biologice/organice?

Dacă dvs., în calitate de cultivator, doriți să lucrați în mod mai durabil și mai ecologic, îngrășămintele organice pot juca un rol important. Există, de asemenea, o serie de avantaje față de îngrășămintele chimice.

Îngrășămintele organice sunt îngrășăminte care sunt compuse integral din materii prime naturale de origine vegetală sau animală. Nutrienții din îngrășăminte organice, inclusiv azot, fosfor și potasiu, sunt eliberați atunci când microorganismele precum bacteriile și ciupercile descompun îngrășămintele. Linia alimentară ecologică a BAC este compusă doar din materii prime vegetale și, prin urmare, poate purta marcajul „vegan”.

Avantajele îngrășămintelor organice.

Îngrășămintele organice BAC au o serie de avantaje:

  • Prin utilizarea îngrășămintelor organice, în sol intră mai multă materie organică, iar solul devine mai sănătos și mai fertil.
  • Acestea asigură solului o structură aerisită.
  • Au o durată mai lungă de acțiune.
  • Scurgeri de nutrienți reduse sau deloc.
  • Fără risc de afectare a rădăcinilor.
  • Ecologice

Un avantaj major al utilizării îngrășămintelor organice este că îmbunătățesc structura solului. Utilizarea îngrășămintelor organice în combinație cu stimulatorii BAC crește activitatea microbiologică din sol. Substanțele organice sunt descompuse și transformate de organismele din sol în acizi humici și aminoacizi. Acest proces necesită oxigen, care este atras din exterior. Rezultatul – un sol fertil, cu multă biodiversitate. O structură bună, în care planta poate obține suficientă nutriție și umiditate, asigură o cultură frumoasă și sănătoasă, cu o rezistență ridicată la boli și dăunători.

Centrul de expertiză

Personalul BAC deține cunoștințe vaste privind cultivarea culturilor. Ne bucurăm să împărtășim cunoștințele noastre cu dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre produsele noastre sau dacă doriți să fiți consiliat cu privire la utilizarea produselor noastre, nu ezitați să ne contactați.

Centrul de expertiză

Scroll to top