• Header-producten-1.jpg
Pagina principala > Stimulatori Pentru Plante
Bio Clone

Bio Clone

Gel pentru butași 100% natural. Pentru un start optim al butașilor. Fortifiant pentru plante, pentru o înrădăcinare rapidă și o creștere abundentă.

Vizualizare produs
Stimulator pentru înflorire

Stimulator pentru înflorire

Stimulatorul de înflorire stimulează înmulțirea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, astfel încât acumularea și transportul substanțelor nutritive (K) în plante să aibă loc mai repede.

Vizualizare produs
Final Solution

Final Solution

BAC Final Solution asigură o fermentație rapidă a tuturor substanțelor reziduale în jurul rădăcinii/perilor rădăcinilor.

Vizualizare produs
Stimulatori pentru rădăcină

Stimulatori pentru rădăcină

Stimulează creșterea microorganismelor folositoare în mediul dumneavoastră, în favoarea acumulării nutrienților prin rădăcini.

Vizualizare produs
X-Seed

X-Seed

Produs 100% natural. Produs revoluționar pentru îmbunătățirea și grăbirea încolțirii semințelor!

Vizualizare produs

Stimulatori organici de plante

Căutați stimulatori organici de plante? Noi oferim o varietate de stimulatori organici de plante puternici și de calitate superioară. Aceste produse stimulează creșterea plantelor, arbuștilor și copacilor. Acestea cresc rezistența și au efect rapid.

BAC Online oferă diverși stimulatori organici pentru plante:

  • Stimulatori organici pentru rădăcină: Cu ajutorul acestui stimulator organic, mediul rădăcinii este protejat mai bine împotriva diverselor boli ale solului. În plus, este stimulată creșterea microorganismelor benefice. Acest lucru este benefic pentru rădăcini și perii acestora. Combinația sofisticată de bio-stimulatori asigură creșterea rapidă a unei rădăcini puternice.
  • Stimulator organic pentru înflorire: Cu ajutorul acestui stimulator organic este stimulată înflorirea plantelor. Perioada de înflorire pentru multe plante este cea mai importantă perioadă a ciclului. Cu acest stimulator organic de creștere se accelerează perioada de înflorire. Mai mult decât atât, această perioadă de înflorire va dura mai mult.
  • Soluția organică finală: Acesta este un stimulator biologic de plante, care asigură o fermentare rapidă a substanțelor reziduale din jurul rădăcinilor și a perișorilor acestora. Acest produs este potrivit pentru ameliorarea îngrășământului organic.
  • Bio Clone: Stimulatorul organic de plante Bio Clone este un gel natural care asigură un start optim pentru butași, înrădăcinarea rapidă și un fortifiant foarte bun de creștere pentru planta dumneavoastră.
  • X-Seed: Acest stimulator organic de plante este un produs revoluționar pentru îmbunătățirea și accelerarea încolțirii semințelor

Mai jos puteți găsi informații suplimentare privind stimulatorii organici pentru plante. Aveți nevoie de consiliere privind cei mai potriviți stimulatori organici? Contactați-ne. Vă stăm la dispoziție!

Centrul de expertiză

Personalul BAC deține cunoștințe vaste privind cultivarea culturilor. Ne bucurăm să împărtășim cunoștințele noastre cu dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre produsele noastre sau dacă doriți să fiți consiliat cu privire la utilizarea produselor noastre, nu ezitați să ne contactați.

Centrul de expertiză

Scroll to top