• Header-kenniscentrum-1.jpg

« Prapa

Linja e produktit BAC e përshtatshme për rritjen e produkteve Ecocert

bac-ecocert.jpg

Po rrisni produkte me certifikatë Ecocert dhe po kërkoni ushqyesit e lejuar për bimën? BAC, një specialist në ushqyesit organikë të bimëve, ka regjistruar një numër produktesh me organin e certifikimit Ecocert: BAC Organic Bloom, BAC Organic Grow dhe BAC Organic PK Booster. 

Çfarë është organi i certifikimit Ecocert?

Ecocert është themeluar në Francë në vitin 1991. Ky organ certifikimi është i njëjtë me EKO-Keurmerk holandez dhe Markën Tregtare Organike Evropiane. Ecocert garanton kushtet e duhura të punës dhe siguron plotësimin e kritereve të ndryshme të rëndësishme mjedisore. Për shembull, prodhuesit e certifikuar i dedikojnë kohë dhe energji mbrojtjes dhe ruajtjes së biodiversitetit. Përveç kësaj, menaxhimi i mbetjeve, kontrolli i erozionit dhe kimikatet janë të kufizuara dhe përdoren në mënyrë të sigurt. Kritere të tjera të rëndësishme përfshijnë ruajtjen e fertilitetit të dheut dhe menaxhimin e përgjegjshëm të ujit. Për më tepër, nuk përdoren organizma të modifikuar gjenetikisht dhe ndalohet shumica e pesticideve të dëmshme. 

Baza e të dhënave e Ecocert

Ecocert synon që t’i shtojë të gjitha produktet e certifikuara nga Ecocert në bazën e saj të të dhënave. Vendosni emrin e produktit ose furnizuesit, në rastin tonë BG Products B.V., për të marrë një pamje të përgjithshme të produkteve të certifikuara. 

Më poshtë është një pamje e përgjithshme e produkteve tona organike të certifikuara nga Ecocert:  

  • BAC Organic Bloom – mundëson zhvillim të shpejtuar dhe të përmirësuar gjatë fazës së lulëzimit të bimës suaj. Formimi i luleve do të jetë veçanërisht më madhështor. 
  • BAC Organic Grow – Përforcon rritjen e rrënjëve, krijimin e kërcellit dhe strukturën e përgjithshme të bimës, duke mundësuar një bimë të fortë dhe të dendur. 
  • BAC Organic PK Booster – Ky produkt krijon formim në masë të sheqerit te lulet. Shija dhe aroma përmirësohen gjithashtu, duke përmirësuar kështu ndjeshëm cilësinë e bimës. 

Të gjitha këto produkte përmbajnë Yucca, një agjent natyral njomjeje që mundëson depërtim optimal të fertilizuesit në dhe. 

Dëshironi më shumë informacion? 

Dëshironi të mësoni më shumë rreth produkteve tona të certifikuara nga Ecocert? Atëherë vizitoni faqen tonë në internet ose bazën e të dhënave të Ecocert. Në rast se keni pyetje, ju ftojmë që të na kontaktoni. Presim me padurim që t’ju ndihmojmë në rritjen e bimëve. 

« Prapa

Scroll to top