• Header-kenniscentrum-1.jpg

« Prapa

Ushqyesit e rinj organikë të bimëve: Yucca dhe CalMag 2.0

blog-8-bac-online.jpg

Është shumë e rëndësishme për ne që të zgjerojmë linjën organike të ushqyesve të bimëve. Ne jemi gjithmonë në kërkim të produkteve që optimizojnë në mënyrë organike rritjen e bimës. Si rrjedhojë, së fundi kemi prezantuar dy produkte të reja në gamën e produkteve tona: Yucca dhe CalMag 2.0. 

Agjenti Yuccah për përmirësimin dhe njomjen e dheut

Nëse dheu juaj është shumë i thatë dhe nuk përmban mjaft ushqyes që të kultivohen bimë me cilësi të mirë, atëherë Yuccah mund të jetë zgjidhja perfekte. Yuccah është një agjent njomës natyral dhe produkt përmirësues dheu, i bazuar në Schidigera, ekstraktin e Yuccah. 

Përdorimi i Yuccah ka përfitimet e mëposhtme:

  • Rritje të marrjes së ujit
  • Përmirësim të shpërndarjes së ujit dhe fertilizuesit 
  • Rritje të vazhdueshme të baktereve të mira për dheun
  • Reduktim tendosjeje në sipërfaqe
  • Mbijetesë më të mirë të bimës në nxehtësi dhe thatësi ekstreme, pa rrezikuar djegien e gjetheve. 
  • Mbrojtje më të mirë nga nivelet e tepërta të kripës. 

Për më tepër, Yuccah siguron që bimët të duken më mirë, me një shkëlqim të bukur të gjethes, ndërkohë që mban larg parazitët.

Calmag 2.0: suplement me cilësi të lartë 

Ne kemi shumë suplemente që rrisin shëndetin e bimës kur nivelet e pH janë shumë të larta ose shumë të ulëta. Për shembull, kemi pH-, pH+, Plant Vitality Plus dhe Silica Power. Dhe tani kemi CalMag 2.0. 

CalMag 2.0 është një përzierje kalciumi, magnezi, hekuri dhe mikroushqyesish natyralë. Mikroushqyesit garantojnë që bimët të mund të përthithin më mirë kalciumin dhe magnezin. 

Më shumë informacion rreth ushqyesit organik të bimës

Ne prezantojmë rregullisht shtesa të reja në gamën e produkteve tona. Pjesa më e madhe e këtyre produkteve mban markën tregtare Vegan, që do të thotë se ne plotësojmë kërkesat për kultivimin vegan të bimës. Për më shumë informacion, shfletoni produktet tona. 

« Prapa

Scroll to top